L’Ajuntament de Mont-roig intensifica la lluita contra la processionària

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp continua lluitant contra la processionària amb diverses accions encaminades a eliminar aquesta plaga. Durant la tardor, es van fer unes actuacions preventives i aquest mes de febrer s’han començat les intervencions manuals de les bosses de la via pública. Així explica el procés Ángel Redondo, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Mont-Roig.

Així doncs, a les zones públiques on es detecten pins amb bosses d’erugues es procedeix a tallar-les i eliminar-les mitjançant un camió cistella i, en el cas de les erugues que ja han arribat en processó fins a la via pública, es procedeix a eliminar-les químicament.

També estan fent requeriments als propietaris de finques privades on hi ha pins amb bosses per tal que aquests duguin a terme les actuacions oportunes. Això és gràcies les inspeccions fetes i les queixes posades pels veïns que han obert ja més de 15 expedients en dues setmanes.

Des del mateix ajuntament han fet una crida per conscienciar a la ciutadania d’aquest problema i han demanat col·laboració per tal que les erugues dels pins de la seva propietat no envaeixin zones públiques o d’altres propietaris.

PUBLICITAT