La Pubilla i l’Hereu de Mont-roig s’escolliran per sorteig el dissabte 18 de maig

El cap de setmana del 18 i 19 de maig tindrà lloc la Festa del Pubillatge a Mont-roig del Camp, amb l’elecció de la Pubilla i l’Hereu del 2024. Els actes s’iniciaran el dissabte a la nit a les 22.30h al Poliesportiu Municipal amb la proclamació de la Pubilla i l’Hereu a partir de les candidatures que s’han presentat.

Com ja s’ha fet en els últims dos anys, l’elecció de la Pubilla i l’Hereu no es farà amb el sistema de votacions per punts sinó a través d’un sorteig. El sistema de sorteig ja s’havia utilitzat fa anys i les entitats locals van proposar recuperar-lo com una forma més equitativa de participació, on tots els nois i noies tenen les mateixes possibilitats de ser escollits. Cal destacar que també es presentaran la pubilla i l’hereu infantils sorgits entre l’alumnat de 5è de l’Escola Mare de Déu de la Roca.

El diumenge al migdia hi haurà la recepció institucional del pubillatge. Les autoritats locals rebran a tot el pubillatge i a les entitats locals a la Casa de Cultura Agustí Sardà per anar en cercavila, acompanyats de la Colla Gegantera dels Sis Carrers i dels Grallers de Mont-roig.

PUBLICITAT