La Plataforma 8-M crida a la participació de la vaga feminista contra “un sistema que oprimeix les dones”

Diverses entitats, organitzacions, sindicats i partits polítics s’uneixen per la lluita feminista sota el nom “Plataforma 8M del Camp” per organitzar-se de forma comuna en la vaga general del dia de la dona treballadora de divendres. L’objectiu és unir les diferents poblacions del Camp de Tarrragona sota un mateix clam. La lluita feminista. És per això que Plataforma 8M del Camp fa una crida a la mobilització el pròxim 8 de març.

Una  coordinació amb l’objectiu de “teixir una xarxa de lluita i sororitat”  i denunciar, així, una “una societat capitalista, heteropatrialcal  i racista que ens invisibilitza i ataca en tots i cada un dels àmbits de les nostres vides” a través d’una vaga de 24h. També amb motiu dels 15 assassinats de gènere comesos aquest any 2019 a l’Estat Espanyol.

D’aquesta forma, al llarg del divendres es duran a terme diferents actes a Reus, Valls i Tarragona per acabar citant-se de forma unitària a la manifestació de les 18:30 a l’Imperial Tàrraco.

A Reus els actes començaran dijous dia 7 amb una marxa de torxes a les 20:30 (INS Salvador Vilaseca). El dia 8, a les 9:00 del matí, s’ha convocat una manifestació des de la Plaça Pastoreta que recorrerà la ciutat i tindrà continuïtat amb la concentració, a les 12:00 a la Plaça Mercadal. L’endemà, dissabte, es farà un vermut feminista a la plaça de la Farinera.

PUBLICITAT