Gaudí, protagonista de la Festa Major de Riudoms

La Festa Major de Sant Sebastià ocuparà l’agenda dels riudomencs amb un cap de setmana carregat d’actes. El tret de sortida serà demà divendres amb el Repic de Campanes a la plaça de l’església.

Dissabte, després de la missa de les 19:00 a la Església Sant Jaume Apòstol es durà a terme el correfoc de la Festa Major de Sant Sebastià que començarà amb els Versots, una petita sàtira de l’actualitat a càrrec de la Colla dels Diables de Riudoms, el Correfoc  i  la  Festa Jove amb Pd Peixampler.

Diumenge serà el dia fort, amb el Despertabastià que donarà l’inici a la XXI Trobada de Sacaires i els consegüents actes. El plat estrella, però, arribarà a les 13.30 quan s’inaugurarà de l’escultura d’Antoni Gaudí a la plaça de l’Església.

L’estàtua de Gaudí, de grandària natural i uns 200 quilos de pes, és obra de l’artista tarragoní Joan Serramià amb arrels riudomenques i relació familiar amb el genial arquitecte.

A la tarda es podrà veure “Turist (Or Nt Turist)” al Teatre Auditori del Casal Riudomenc i el Ball de la Festa major al Casal Riudomenc. Tancant així tres dies de celebració de la Festa Major de Sant Sebastià.

La resta de programa d’actes es pot trobar al web de l’Ajuntament de Riudoms.

PUBLICITAT