La Generalitat de Catalunya estudia poder incorporar-se al Mas Miró

La Generalitat de Catalunya estudia poder incorporar-se al Patronat de la Fundació Mas Miró, que gestiona la casa Joan Miró de Mont-roig del Camp. Es tracta d’una acció molt esperada per la fundació, ja que demanava al govern un paper institucional molt més actiu en el projecte de la Fundació Mas Miró, sobretot davant les dificultats financeres de l’espai. 

De fet, aquesta fusió es pot produïr després de la visita de la consellera de cultura, Àngels Ponsa, al Mas Miró que ha coincidit amb l’anunci de concessió de subvencions on la fundació ha estat beneficiada amb un import de més de 261.000 euros

Aquesta injecció econòmica, assumida pel Departament de Cultura suposarà un nou reconeixement a la casa de l’artista Joan Miró i servirà per finançar una part de les obres de rehabilitació de la casa. 

Amb aquest acord, la representació de la Generalitat serà clau com la que ja es dona actualment la Fundació Miró de Barcelona. La Fundació Mas Miró de Mont-roig comptaria amb aquest acord de tres nivells d’administració i representació: la municipal, la Secretaria d’Estat de Turisme i finalment, la de la Generalitat.

PUBLICITAT