La CUP de Riudoms es renova

La CUP de Riudoms ha donat a conèixer les persones que formaran part de la candidatura que concorrerà a les eleccions municipals del proper 26 de maig. Els membres de la llista es van presentar en un acte obert que va tenir lloc el dissabte al migdia a la plaça de l’Om i on hi van acudir un centenar de veïns.

Els cupaires presenten una llista renovada, on només cinc dels setze candidats van formar part de la llista de fa quatre anys. Els actuals regidors Roser Torres i Pere Campíñez, que deixen pas a Enric Jodar i Rosa Pujol, tancaran les tretze primeres posicions, tot i que asseguren que continuaran vinculats i treballant amb l’assemblea local. La candidatura compta amb una gran majoria de candidats independents.

La CUP de Riudoms actualment compta amb dos regidors al consistori riudomenc i es marca com a objectiu la consolidació del projecte i es presenta amb el lema “Reenfoquem Riudoms”. La intenció dels cupaires és fer un canvi substancial a la política riudomenca i posar sobre la taula unes noves prioritats desateses per l’actual equip de govern, posant l’accent sobretot en qüestions de caràcter més social i que han quedat, segons el partit, oblidades. Com ara habitatge, urbanisme, accessibilitat, pagesia o la integració dels nous riudomencs.

Coneix els noms de la llista CUP Riudoms:

Als principals candidats -per ordre- Enric Jodar, Rosa Pujol i Marta Bigas, els Joan CrusellsJéssica Sánchez-AjofrínMiguel Moya, Maria Ferrant, Rachid Khattouti, Paula Samarra, Jaume Gili i Marta Bonvehí. Seguits de Roser Torrens i Pere Campíñez per cloure la llista, els seguiran Alfonso Goldaraz, Mariona Ferrant i Arnau Forcadell.

 

PUBLICITAT