La consellera Chacon dóna suport al coworking de Riudoms

Àngels Chacon consellera d’Empresa i Coneixement ha visitat el municipi per celebrar una reunió de treball amb l’Alcalde, Sergi Pedret, i altres membres del govern municipal.

La trobada d’Àngels Chacon amb els empresaris riudomencs ha servit per exposar les línies de treball del Departament d’Empresa i Coneixement per a la petita i mitjana empresa i per recollir les opinions i necessitats dels emprenedors.

La consellera de la Generalitat ha signat en el llibre d’honor de l’Ajuntament de Riudoms i ha visitat l’espai que el govern municipal destinarà a un coworking i espai empresarial situat a la primera planta de l’antiga llar de jubilats. L’espai, situat a la plaça de l’Església i recentment remodelat té una superfície de més de 200 metres quadrats i comptarà amb un espai polivalent per a reunions i formació de les empreses i per a les empreses i un espai de treball comú, office i magatzem, entre d’altres.

Segons l’Ajuntament, la proximitat amb l’Espai Jove permetrà crear sinergies entre els dos serveis municipals, ja que comparteixen l’objectiu de fomentar l’emprenedoria entre els segments de població més jove. A més, els responsables municipals de la implementació del Pla Local de Joventut estan desenvolupant un conjunt d’accions en col·laboració amb els centres educatius de Riudoms per incentivar l’esperit emprenedor entres els infants i adolescents.

PUBLICITAT