Junts per Riudoms defineix els seus principals candidats

El partit de l’actual alcalde del Municipi, Sergi Pedret, ha comunicat les sis persones que encapçalaran la candidatura de cara les eleccions municipals del 26 de maig.

Una llista on es renoven, de moment, la majoria de les cares i on les dones tindran presència, ja que s’incorporen, per ordre, Núria Folch, responsable administrativa i amb implicació a la cultura popular de Riudoms. Com a tres, hi haurà Inma Parra, diplomada en Turisme i empresària implicada directament amb l’esport: d’una banda és membre de la junta del club de Pàdel i Tenis Riudoms i durant 20 anys fou jugadora i coordinadora de l’equip de Futbol Sala Femení. En el quart lloc, Judit Albesa Fontgivell, llicenciada en Geografia i Història, vinculada al municipi com a voluntària de la Parròquia i membre del Club de Lectura Municipal; com a cinquè, Jordi Domingo Ferré, prejubilat després de treballar en una empresa multinacional del sector de la petroquímica i regidor d’Hisenda, Participació i Transparència. També regidor d’Agricultura des del canvi al capdavant de l’alcaldia. També s’ha sumat, com a sisè, Josep M Bages, president de la Mina de la Torre i membre del comitè organitzador de la Fira Avellana

Des de Junts per Riudoms consideren que l’equip que s’està constituint serà “ampli i transversal”, perquè integrarà persones “amb perfils diferents, unides per un projecte de futur compartit per a Riudoms”.

El grup municipal també confirma que en els pròxims dies presentaran individualment tots els membres de la candidatura a través de les xarxes socials tal com han fet fins ara, ja que “cada persona de la llista és important, ocupi el lloc que ocupi, perquè tothom pot sumar il·lusió, idees i experiència des del seu camp”.

PUBLICITAT