Jornada de portes obertes al nou Centre Escoles Velles de Riudoms

L’Ajuntament de Riudoms ha preparat per aquest dissabte, 16 de novembre, una jornada de portes obertes al nou Centre d’entitats i formació «Les Escoles Velles». Al llarg de la jornada es faran un seguit d’activitats per a que els riudomencs i riudomenques coneguin un nou espai que està en funcionament des d’aquesta tardor.

La jornada s’iniciarà amb un espectacle infantil programat per les 17h. Seguidament hi haurà xocolatada popular i a les 19h està programada la xerrada “La millor versió de tu mateix”, a càrrec de Joan Carles Folia, coach i assessor. A partir de les 18h les entitats del poble ensenyaran els seus espais que tenen al centre, i oferiran tallers, activitats i exposicions diverses.

Les entitats que utilitzaran les «Escoles Velles» per dur a terme les seves activitats són: l’Esplai del Casal Riudomenc, a la planta baixa, i a la primera planta, la Revista L’Om, l’AMPA Escola Beat Bonaventura Gran, Tallers de Colors, Vol i Boixet, l’AMPA Institut Joan Guinjoan i l’Associació de dones “Bella Llar”. 

Aquest espai també servirà per acollir cursos, tallers i xerrades organitzats des de la Regidoria d’Educació i Formació.


PUBLICITAT