Irene Aragonès, escollida al Baix Camp a les eleccions del 14-F

Irene Aragonès Gràcia, regidora a l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, és la candidata al Baix Camp en les properes eleccions del 14 de febrer. Després d’una reunió telemàtica, es va decidir les diverses posicions que acompanyaran a la diputada i cap de llista al Parlament de Catalunya, Raquel Sans, en les diverses posicions de la llista electoral a la demarcació de Tarragona pel proper 14 de febrer.

La Federació Comarcal d’Esquerra Republicana ha escollit a Irene Aragonès, que actualment és regidora de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i presidenta de la Federació Regional d’ERC al Camp de Tarragona. Qui completen la llista de representants comarcals són Eva Ferran, presidenta de la secció local de Reus, Arnau Guasch, l’alcalde de Vinyols i els Arcs i Sergi Moncunill, militant de la Selva del Camp en representació de les persones amb discapacitat.

Un cop es finalitzin tots els processos electorals al Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès, serà la Comissió Electoral, l’Executiva Nacional i el Consell Nacional del partit qui fins el 12 de desembre ratifiquin l’ordre definitiu de la llista de la demarcació que encapçalarà Raquel Sans.

PUBLICITAT