Inscripció oberta per a la cursa de Vandekames 

El 19 de novembre es disputarà Vandekames, l’esdeveniment esportiu més famós de Vandellòs.

Font: Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya

Aquest any se celebra la seva desena edició, pensada per a gaudir en família. Per a poder-hi participar, la inscripció romandrà oberta a la pàgina web de la cursa fins al 3 de novembre. 

Vandekames engloba tres recorreguts; la cursa vermella de 18 km, puntuable per al  Circuit de Curses de Muntanya del Camp de Tarragona (CCTGN) i pensada per a corredors “valents” i “experimentats”  pel gran desnivell que comporta, la cursa i caminada blava d’11 km, caracteritzada com a competitiva, però projectada amb el propòsit de xalar de la natura, i la caminada groga de 7 km, dirigida a tots els públics.

Tots els trails s’iniciaran des de la Plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs a partir de les 9 del matí. El punt d’arribada serà a la zona esportiva del municipi, on s’oferirà fideuà per a tots els participants. A més, se’ls obsequiarà amb la samarreta commemorativa de l’ocasió. 

Vandekames, té com a objectiu fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

PUBLICITAT