Hostaleria i comerç, satisfets amb la relaxació de mesures

Aquest dilluns ha entrat en vigor la relaxació de les restriccions en certs sectors. Els comerços ja poden tornar a obrir els caps de setmana, seguint les mesures de seguretat, i ja no hi ha confinament comarcal. Des del sector de l’hostaleria i el comerç s’han mostrat satisfets, però són conscients que mana la corba de contagis. De fet des de la restauració feia temps que demanaven aixecar aquest confinament comarcal.

Florenci Nieto, president de PIMEC Comerç Tarragona, ha demanat que el pròxim pas sigui que l’hostaleria pugui servir sopars.

Per la seva banda, Francesc Pintado, president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la província de Tarragona, ha explicat que auguren que la Setmana Santa, si res canvia, serà bona i ja han tingut reserves.

El més perjudicat segueix sent el sector de la nit, que de moment continua amb les portes tancades. Per això estan expectants veient què passa. Els preocupa que si la cosa empitjora la seva obertura s’endarrereixi, i recorden que porten un any tancats i sense ajudes.

PUBLICITAT