La Guàrdia Civil desmantella 238 plantes de marihuana a Riudoms

La Guàrdia Civil desmantella 238 plantes de marihuana a Riudoms. Els Agents de la Guàrdia Civil de Cambrils conjuntament amb vigilants municipals de Riudoms ho han fet en l’interior d’una casa del municipi. A l’interior de l’habitatge hi residia una persona que es dedicava a la cura i manteniment de la plantació.

La investigació policial es va iniciar a principis del mes de desembre on veïns de Riudoms alertaven que es podria estar conreant en un habitatge. Després d’obrir-ne la investigació, els vigilants municipals i la Guàrdia Civil van posar en marxa diversos dispositius per verificar la informació.

Així doncs, els dispositius van resultar certs per un habitatge que desprenia una forta olor a marihuana, observant que en l’exterior de l’habitatge hi havia diversos elements que indicaven el cultiu. Finalment, els cossos van decidir entrar al domicili i es van trobar fins a 238 plantes en fas adulta amb un pes de 42 quilos, com també material per la seva preservació i cultiu.

La persona que hi residia se l’acusa de delicte contra la salut pública i un altre de frau públic.

Aquesta després de fer les declaracions a les dependències policials, va ser posada en llibertat a disposició del Jutjat en funcions de Guàrdia de Reus.

PUBLICITAT