Gairebé 5 mil persones ja disposen de l’app de la Tàrraco Arena amb què gaudir de descomptes i evitar cues!

La nova APP Tarraco Arena compta ja amb gairebé 5.000 descàrregues des que es va posar en marxa a finals del passat any de manera fàcil i gratuïta a Google Play i App Store, oferint tot un ventall d’avantatges a aquests socis com descomptes i l’estalvi de cues als esdeveniments.

Es tracta d’un canal directe perquè els usuaris passin a ser socis i estiguin connectats a la Tarraco Arena, puguin consultar i conèixer la seva programació i fins i tot rebre notificacions amb les novetats, mapes i horaris d’accés, entre d’altres.

A més, l’app permet comprar les entrades de forma ràpida i directa, i poder gaudir la programació amb avantatges exclusius a marques associades amb el carnet digital, aprofitar el ‘FastPass’ per accedir al recinte sense fer cua, sorteigs d’entrades entre tots els usuaris de l’app als diversos esdeveniments, i els millors descomptes.

Descompte del 10% en esdeveniments d’enguany!

L’aplicació també premia la fidelitat dels socis amb una reducció del 10% en la compra d’entrades dels següents esdeveniments previstos enguany: Asesinos Todos, Carlos Latre, Sebastián Yatra, Fem d’Aquí Tour (Crim, La Inquisición, Brigade Loco i Rotten XIII), a més de TarracoClick.com amb un descompte del 20%.

Tots aquells/es que encara no disposin de l’app Tarraco Arena i vulguin gaudir de totes aquestes oportunitats poden fer-ho!

PUBLICITAT