Fran Morancho es el nou primer secretari del PSC del Camp de Tarragona

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, ha estat elegit com a nou primer secretari del PSC del Camp de Tarragona pels pròxims quatre anys. Així mateix, el Congrés dels socialistes de les comarques tarragonines ha elegit a la nova comissió executiva que dirigirà la federació durant aquest proper cicle.

El nou primer secretari, ha fet un balanç “molt positiu d’un Congrés que surt amb una nova executiva elegida per una gran majoria, el que demostra l’estat de la unitat, vitalitat i de la força del socialisme a les comarques tarragonines.”. D’altra banda, Morancho també ha declarat que “El paper dels municipis i les alcaldies socialistes que tenim a la demarcació de Tarragona ens donen una força imparable a l’hora, per exemple, de tirar endavant el projecte de l’àrea metropolitana, de millorar l’accés a l’habitatge dels joves, de fer possible la transició energètica o la mobilitat sostenible a la nostra terra. Estic convençut que en tots aquests reptes territorials els i les socialistes jugarem un paper molt important perquè ara, efectivament, toca Camp de Tarragona”.

Morancho ha estat elegit amb el 92% dels vots a favor dels 106 delegats amb dret a vot representants de totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

PUBLICITAT