Les farmàcies començaran a fer cribratges de testos de Covid-19

A partir d’aquest mes es començaran a fer cribratges de testos a les farmàcies de qualsevol regió catalana. Així ho ha explicat aquest dimarts Toni Veciana, president del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona, al programa Carrer Major, qui ha assegurat que després d’haver fet un pilotatge a Barcelona que va funcionar molt bé el departament de salut i l’agència de salut pública ha decidit posar-ho en marxa a tot Catalunya.

Pla mitjà d'una dona fent-se un test d'antígens a la carpa situada davant l'Ajuntament de Tarragona en el cribratge per al personal municipal que ha de participar en el procés electoral del 14-F. Foto de l'11 de febrer del 2021 (horitzontal).

Aquests seran en llocs concrets, en moments puntuals i en pacients determinats que rebran un missatge indicant-los a quina farmàcia s’han d’adreçar per fer-se les proves. Tot i això, Veciana ha assenyalat que la prioritat segueix sent seguir avançant amb el pla de vacunació.

Així mateix, Veciana ha destacat la bona sintonia que ha deixat patent la pandèmia quant a la coordinació i el treball conjunt que s’ha dut a terme entre el Departament de Salut i el Col·legi de farmacèutics de Catalunya.

PUBLICITAT