Èxit en l’arribada d’aigua potable al Monestir d’Escornalbou

L’arribada de l’aigua potable al Monestir d’Escornalbou es reeix com tot un èxit i serà un començament molt important pels municipis de l’antiga baronia. Davant la presència de diverses personalitats com el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, com la directora general de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya, Elsa Ibar, han explicat durant la festa els objectius pel pla FEDER per impulsar l’entorn i el castell com a signe cultural de catalunya amb una inversió de prop d’un milió i mig d’euros.

L’acte va aplegar 400 persones dels diferents municipis de l’Argentera, Colldejou, Duesaigües, Pradell de la Teixeta, Riudecanyes, la Torre de Fontaubella i Vilanova d’Escornalbou. La fulla de ruta que traçarà la diputació de Tarragona juntament amb la Generalitat tindrà cinc actuacions en què le smés importants seran: la restauració i millora dels camins de la Baronia d’Escornalbou; l’ordenació de l’entorn natural i patrimonial, la restauració puntual d’alguns elements del patrimoni arquitectònic i dotar l’espai d’aigua potable.

Per la celebració els set alcaldes dels municipis de l’antiga baronia van omplir uns càntirs amb l’aigua potable recentment arribada al monument i després han actuat diferents elements festius dels municipis com gegants, capgrossos i grallers.

PUBLICITAT