Escuts Solidaris de Riudoms ja ha recaptat 568 euros

La Guàrdia Municipal de Riudoms i la secció de Riudoms de la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre porten recaptat 568 euros a través de la venda d’escuts solidaris. Les dues entitats van sumar esforços per la campanya solidària «Pels valents» a finals de novembre passat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i de 8 establiments comercials i farmàcies del poble.

També hi han contribuït els estudiants del Cicle Formatiu d’Activitats Comercials de l’Institut Joan Guinjoan que van participar en la campanya en el marc del Dia Internacional Contra el Càncer.

Cada escut solidari val quatre euros i ja se n’han aconseguit vendre 140. L’escut solidari és una reproducció parcial de l’escut de la Guàrdia Municipal de Riudoms amb el lema #pelsvalents, en suport als nens i nenes afectats per la malaltia del càncer i a les seves famílies. Aquesta acció es fa en cooperació amb més de 150 cossos policials de tot Catalunya i contribueix al finançament de la construcció d’un nou centre hospitalari especialitzat en el tractament i la investigació del càncer infantil. Els fons es destinen a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

PUBLICITAT