Es suspenen diverses activitats al Baix Camp pel coronavirus

Es suspenen diversos actes al Baix Camp a causa del coronavirus. Avui estava preparada una xerrada informativa per a families a Botarell, i que s’ha acabat suspenent per risc de l’assistència de les famílies i la propagació del virus. Pel que fa a consistoris, L’Ajuntament de Mont-roig del Camp també suspèn totes les activitats previstes, entre elles les Festes de Sant Josep de Miami Platja i la Gala de l’Esport que s’havien de celebrar del 19 al 22 de març. La resta d’activitats previstes, de moment, es mantenen tal com estaven previstes, encara que en les pròximes hores podrien afegir-se nous ajornaments o suspensions.

Mont-Roig

Les persones que han comprat entrades anticipades o tiquets per algunes activitats de pagament que han quedat anul·lades podran demanar que es tornin els diners dipositats. Riudoms per la seva banda també suspèn des del 12 al 26 de març diversos cursos de formació i xerrades previstesper aquells dies en què s’incloien cursos de restauració, aules d’extensió universitària i cicles de tallers d’alimentació d’adults a més de les diverses activitats escolars programades com al teatre auditori casal riudomenc.

Recordem que s‘han suspès o ajornat les activitats col·lectives en espais tancats o oberts que impliquin una concentració superior a 1.000 persones. En els casos en què aquestes activitats es desenvolupin en espais amb aforament inferior a les 1.000 persones, es podran celebrar únicament si només s’ocupa un terç de l’aforament màxim autoritzat, amb l’objectiu de garantir un espai de separació adequat entre els participants.

PUBLICITAT