Es millorarà l’accés a Riudecanyes amb una actuació de 600.000 euros

La Diputació de Tarragona aprovarà destinar 18’6 milions d’euros en millorar la xarxa viària de carreteres pel curs 2020-2023. Durant aquest mandat es preveuen fins a 16 actuacions i 10 seran al Camp de Tarragona, i aquesta millora provocaran unes reformes d’uns 36 quilòmetres de la xarxa viària.

Aquest fet afecta alguna de les línies del Baix Camp com és el cas de Riudecanyes en la construcció d’una rotonda a l’accés del municipi que permetrà millorar la seguretat en aquest punt, a més d’eixamplar i condicionar el traçat entre aquesta rotonda i la següent intersecció.

També es reordenaran els accessos a l’entorn d’aquesta rotonda i s’eixamplarà el camí de Regants del Pantà de Riudecanyes per facilitar el trànsit cap a finques veïnes i cap a la deixalleria municipal. El projecte preveu millorar l’enllumenat de la via, reposar la senyalització, col·locar barreres de seguretat i reposar els serveis afectats. Els treballs donaran una major seguretat i ordenació al transit de vehicles i a la resta d’usuaris de la via. Una execució del projecte que serà de gairebé 600.000 euros.

PUBLICITAT