Es detecten dos positius a Tarragona en el cribratge massiu del Canet Rock

El Canet Rock ha detectat un total de 18 positius en el cribratge massiu per poder accedir al festival arreu de Catalunya. Segons els organitzadors, 7.900 persones s’han fet el test d’antígens fins a la 13h de manera descentralitzada. De fet, a la demarcació de Tarragona, la prova s’ha realitzat a Reus amb un cost de addicional a l’entrada de 7 euros.

Pla general de gent fent cua per fer un test d'antígens a Canet per entrar al Canet Rock, el 3 de juliol del 2021 (horitzontal)

Així doncs, dels que s’han fet el test, dues persones han donat positiu, el mateix nombre que a Girona, Canet de Mar, Vilafranca del Penedès i a Vilanova i la Geltrú.

La regió on més s’hi ha detectat més positius ha sigut Barcelona amb cinc contagis i on només s’ha localitzat un contagi ha sigut a Granollers, Sabadell i Manresa.

Tal i com marca el protocol, els positius no podran accedir al recinte del Pla d’en Sala a Canet de Mar on s’hi celebra el festival, però se’ls hi ha derivat a un centre mèdic. Malgrat no puguin accedir al festival, se’ls hi retornarà l’import íntegre de l’entrada.

Finalment, el Canet Rock és un dels festivals inclosos dins els projecte Festival per la Cultura Segura. En aquest marc, es va començar amb el concert pilot de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi de Barcelona i dels festivals Vida i Cruïlla per tal d’establir i garantir els esdeveniments culturals de manera segura d’acord amb les mesures de prevenció de la COVID-19.

PUBLICITAT