ERC de Riudoms dóna pas a noves cares

Aquest passat divendres al vespre es va conèixer la candidatura electoral ERC Riudoms per les eleccions municipals. Sota el lema “Riudoms, un pas més enllà” va revelar la primera part del llistat. Una llista que segons el partit està feta a partir de persones “amb un ampli coneixement de Riudoms i una forta capacitat de gestió”.

En aquesta legislatura 2015-2019, ERC va ocupar dos regidors dels 13 del consistori riudomenc, amb Jordi Ortíz i Marcel·lí Garriga. Ara les cares es renoven amb el periodista Ricard Gilí Ferré com a número 1 i la treballadora social,Carme Cros de segona. Teresa Basora, metgessa de família i Arnau Salvat, jardiner i tècnic ocuparan el tercer i quart lloc respectivament, per tancar els cinc principals candidats amb Anna Moragas Rovira, mestre i directora d’un dels centres educatius de Riudoms.

Des d’ERC asseguren que treballaran en equip i entre tots, tenint en compte a les entitats del municipi i als riudomencs i riudomenques. Tot per aprofitar el talent que es té a Riudoms i donar vida als equipaments complir el seu propòsit: “impulsar Riudoms i fer-lo un poble més dinàmic i atrevit”.

Els altres membres de la llista electoral són, per ordre:

  1. Jordi Gallisà, tècnic superior de qualitat en una empresa farmacèutica
  2. Marga Garcia: dependenta i administrativa
  3. Joan Francec Mestre: pagès
  4. Sílvia Salomó: llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses
  5. Pere Escoda: autònom i treballador de construcció
  6. M. Lluïsa Mas, jubilada
  7. Marcel·lí Garriga: instal·lador industrial i actual regidor
  8. Jordi Ortiz: informàtic i actual regidor
PUBLICITAT