En marxa la tercera edició de la TrailCat200 a Prades

La tercera edició de la TrailCat aplega 78 corredors que des de dijous i fins dissabte faran un recorregut de 50, 100 o 200 milles per les muntanyes de Prades. Els més intrèpids són els 42 corredors que faran la TrailCat 200, la cursa a peu més llarga d’Espanya, amb uns 320 km de recorregut.

El Parc Astronòmic de les Muntanyes de Prades és l’inici i el final d’un circuit que passa per les muntanyes de la costa daurada, sobretot pel Baix Camp i pel Priorat, però també per la Conca de Barberà i l’Alt Camp. Un dels trets diferencials de la prova és el seu funcionament, ja que no hi ha marques físiques que indiquin als participants el recorregut. Els corredors porten un dispositiu GPS amb el qual poden orientar-se ells mateixos per seguir l’itinerari proposat. El director de cursa de la TrailCat200, Dani Buyo, explica que això aporta un component extra d’aventura i és un atractiu sobretot pel públic estranger.

Buyo comenta la gran acollida que ha tingut l’esdeveniment per part de la població de Prades i manifesta que un dels objectius de la TrailCat és fomentar el turisme esportiu.

S’espera que el primer corredor a completar la TrailCat 200 trigui 55 hores i l’últim unes 85 hores.

PUBLICITAT