Empreses saludables, Treballadors Feliços

Aquest matí la Comissió Dona i Empresa de la Cambra ha organitzat, al Palau Bofarull de Reus, una nova sessió de debat i reflexió al voltant d’una qüestió transcendent per la competitivitat de les empreses, com és la salut i el benestar dels seus professionals. Amb el títol “Empreses Saludables, Treballadors Feliços” un centenar de representants de les empreses de la demarcació han tingut l’oportunitat de conèixer la valoració de sis ponents, especialistes en diversos àmbits, que han traslladat les seves recomanacions per afavorir un bon ambient de treball. Des d’hàbits saludables, com una alimentació equilibrada o la pràctica regular d’esport, fins a dinàmiques grupals que facilitin una efectiva relació dels equips de treball amb l’objectiu de millorar la productivitat en un ambient més harmoniós.

Kiku Mistu. Mildluness pel benestar dels empresaris i treballadors. Formador i director d’Ashram de la Creativitat, escola de meditació i creativitat.

Astrid Barqué. Directora de Vitampleni. Especialista en alimentació esportiva i hàbits saludables.

Dr. Jordi Salas-Salvadó. Director de la Unitat de Nutrició Humana de la URV i investigador de l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili. Director de l’estudi Predimed (Prevenció amb Dieta Mediterrània)

Carme Sabaté. Formadora d’Hoponopono, acompanyant de processos de creixement personal. Facilitadora i Coach del mètode Sana tu vida i facilitadora certificada de PSICH-K avançat.

Teresa Viu. Directora Delegació Saragossa de Tandem Consultors i Gerent de Despierta Salud.

Coach professional per l’IESE Bussines School, Master en Nutrició i Salut.

Ángela Sancho. Especialitzada en Entrenament Terapèutic i Treball Integral per la dona. Cofundadora. Directiva i Fisioterapeuta a Sinergia Salut Reus (Centre de Fisioteràpia, Osteopatia i Activitat Física).

PUBLICITAT