Els regidors de Cambrils oferiran atenció presencial a la ciutadania

Cada primer dimarts de mes els 10 regidors i regidores de Cambrils proporcionaran atenció presencial als barris dels diferents equipaments municipals de referència. 

Aquest propòsit, plantejat i entrat en vigor a partir de demà dimarts, 3 d’octubre, neix de la necessitat de voler dur a terme una política de proximitat, per tal d’establir contacte directe amb el veïnat i recollir les opinions i propostes de millora. 

Com ha apuntat la regidora de Participació, Neus Cárdenas, la iniciativa respon al compromís de govern, i per tant es planteja per escoltar les problemàtiques, suggeriments i propostes de primera mà, així com per establir vincles per millorar la gestió del municipi. 

L’atenció directa es farà en horari de 18 a 20 hores de la tarda, i a banda, es posarà a disposició dels ciutadans un correu electrònic de cada Consell de Barri per a qualsevol aportació virtual.  

Els punts d’atenció complementaran els Consells de Barri, integrats per les associacions del municipi, que ja fa anys que vetllen pels ciutadans aportant una visió més col·lectiva. L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clua, ha manifestat que sense escoltar als veïns i veïnes la ciutat no es pot governar bé.

PUBLICITAT