Els Regants de Riudecanyes confirmen que no hi haurà reg d’emergència

La Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes confirma, tal com el departament d’Acció Climàtica va afirmar anteriorment, que no és possible el reg d’emergència per garantir la supervivència dels avellaners. Tot i les alternatives proposades, finalment no hi ha hagut temps material per garantir el reg d’emergència del Molinet de Reus.

Foto: ACN

Des de fa mesos tant comunitat de regants com Unió de Pagesos alerten de les conseqüències catastròfiques pels avellaners del Camp de Tarragona. A més, la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes aclareix algunes de les informacions aparegudes últimament, com per exemple que l’aigua que quedava a l’embassament no era un excedent, sinó per distribuir als abastaments durant l’estiu.

A més, també es defensen de les crítiques de suposada mala gestió de l’embassament de Riudecanyes, argumentant que gràcies a l’acord arribat l’any passat amb els pagesos de reduir el provisionalment d’aigua en un 60%, van permetre mantenir la distribució d’aigua pels pagesos.

PUBLICITAT