Els municipis del Baix Camp celebren la Diada Nacional de Catalunya

Diversos municipis de la comarca del Baix Camp organitzen diversos actes i activitats per celebrar la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, malgrat que alguns decideixen col·locar aquests actes el dia anterior, el dilluns dia 10.

Montbrió del Camp viurà aquest dilluns 10 un concert d’havaneres a la Plaça de la Vil·la, amb el grup Balandres, i al descans, hi haurà venda de pastissos i una degustació de rom cremat. Un acte similar al que es viurà a Vinyols i els Arcs, que també el dilluns, a partir de les 22h, organitza una cantada d’havaneres amb el grup Sons del Mar, i una degustació de Rom Cremat, al Replà, tot en motiu de la Diada.

A Riudecanyes, també el dilluns 10 de setembre, l’ajuntament convida als assistents a galetes i a gaudir amb la música de la Isabel del Mar i la poesia de l’Emili Pedrola. Serà a la Plaça 1 d’Octubre a les 22h de la nit. A més, s’hi habilitarà servei de bar a favor de la Lliga Contra el Càncer de Riudecanyes.

Riudoms ha estat un dels municipis que ha concretat més actes per aquesta diada. Des de les 20h de la tarda d’aquest dilluns 10 de setembre, a la Plaça de l’Església, s’hi realitzarà una ballada de sardanes, una sardinada popular i un concert de sardanes. A les 23:30h s’hi farà una marxa de torxes per la independència, i a partir de les 00h, una ofrena floral a la casa pairal dels germans Nebot.

Botarell, per la seva part, ha organitzat un acte oficial el mateix 11 de setembre, a les 11:30h del matí, amb una ofrena floral i el cant dels segadors a càrrec dels músics de l’AUMED. Posteriorment, la cloenda de la piscina municipal amb entrada lliure i atracció aquàtica.

PUBLICITAT