Els càmpings de la demarcació esperen un 85% de l’ocupació per Tots Sants

La nova presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mireia Sans, ha passat pels micròfons del programa “Carrer Major” com a nova presidenta de l’entitat i el balanç d’ocupació que fa el sector durant el 2021.

Sans ha destacat que “s’ha pogut salvar la temporada” d’enguany i esperen que al 2022 pugui tornar a les dades abans de la pandèmia. Amb tot, Mireia Sans ha destacat que esperen que per al pont de Tots Sants hi hagi d’un 80 a un 85% de l’ocupació total a la demarcació.

La nova presidenta, a més, ha volgut destacar el paper dels Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre en obtenir el guardó de “set millors destinacions” i que volen ser un mirall a nivell europeu.

Mireia Sans ha confirmat al programa “Carrer Major” que serà un mandat continuïsta amb l’antic president, Joan Antón com a mà dreta de la nova junta. Amb tot, Sans ha confirmat es crearà una comissió especial dels diferents membres de la junta anterior per tal de nodrir-se dels coneixements i experiència dels antics membres de l’Associació de Càmpings.

PUBLICITAT