Els municipis del Baix Camp celebren Sant Jordi de forma telemàtica

Els petits municipis del Baix Camp afronten Sant Jordi vestint els seus balcons de roses i senyeres i poemes solidàris. És el cas de Riudecols, Botarell, o Riudecanyes en què s’ha proposat diversos concursos telemàtics per tal d’amenitzar Sant Jordi tot i que els alcaldables dels municipis, coincideixen que esperen poder celebrar aquesta festa amb relativa normalitat pel proper 23 de juliol.

Enguany la proposta telemàtica s’ha centrat molt en la participació popular i de diverses maneres de repartir roses. Hi ha el cas d’alguns municipis que faran tallers per fer la rosa manualment, el cas de Riudecols que repartirà roses casa per casa per poder vestir els balcons de vermell o Riudoms que realitzarà videocontes. Moltes iniciatives des del Baix Camp amb adaptacions de contes com la de Botarell amb la història de Sant Jordi adaptada o amb la presència del drac i Sant Jordi pels carrers del poble el mateix 23 d’abril amb mesures preventives com és el cas de Montbrió del Camp.

Tot coincidint en què tot i l’aplaçament de la festivitat pel 23 de juliol, els consistoris no volien perdre la oportunitat de celebrar aquesta festa tan emblemàtica.

PUBLICITAT