Els actes previstos al Baix Camp per la Diada Nacional

Comencen els actes preparatius a la diada nacional de Catalunya i als diferents municipis del Baix Camp ho han realitzat de diverses maneres per celebrar la gran festivitat a Catalunya.

Comencem remarcant que a Riudoms es realitzaran balls de sardanes i una sardinada popular que es realitzarà el dia 10 de setembre com a preludi. El dia de la diada nacional s’han organitzat autobusos des del municipi per la trobada a Barcelona. A Vinyols i els Arcs es celebrarà al replà amb parlament institucional i amb una cantada d’havaneres amb el grup ‘’Sons de Mar’’. A Montbrió del Camp a partir de dos quarts d’onze del vespre a la Plaça de la Vila hi haurà un concert de la banda simfònica de Reus amb el típic moscatell i la degustació de diversos pastissos. A Mont-roig del Camp a les vuit del vespre, l’artista Joan Dausà presentarà el seu darrer àlbum a la Plaça Mossèn Gaietà Avern i el dia de la diada, es farà una ofrena floral a la Plaça Miró. Aquest mateix esdeveniment es produirà a Miami Platja al Torreó.

A Prades per la seva banda prepara una excursió a les muntanyes de Prades amb motiu de la diada que arrencarà a les nou del matí a la Plaça Major del poble.

PUBLICITAT