El Tastaverd de Riudecanyes escalfa motors amb un concurs de pintura ràpida

Aquesta serà la setena edició de la fira d’agricultura tradicional que combina activitats festives i socials amb la finalitat de reivindicar la figura dels homes i les dones que treballen la terra.

El Tastaverd de Riudecanyes es celebrarà d’aquí poc menys d’un mes, el dissabte 13 d’abril, però ja han començat els preparatius. L’organització ha anunciat un concurs de pintura ràpida de cara al dia de la fira.

El concurs tindrà una capacitat màxima de 10 participants i cada artista haurà de presentar una obra sobre un indret de la fira que s’escollirà sota sorteig previ. La tècnica i el procediment serà lliure i es podrà presentar sobre qualsevol suport sempre que sigui rígid i apte per exposar. El lliurament de les obres serà a les 17h, per tant, els pintors disposaran d’unes poques hores per preparar la pintura. Els premis són de 350€ per al primer, 150€ per al segon i 100€ per al tercer classificat.

Recordem que el Tastaverd barreja una mostra de productes agrícoles i ecològics de la terra, amb degustacions i una fira d’oficis relacionats amb la tradició rural, el medi natural i els oficis artesanals.

PUBLICITAT