El Riudoms segueix a dos punts del líder

El primer equip femení del Club Deportiu Riudoms va aconseguir guanyar aquest cap de setmana per 3 gols a 4 a la Fundació Unió Esportiva Cornellà en un partit que va acabar molt ajustat.

El Cornellà va demostrar des dels primers minuts que no seria un partit fàcil pel Riudoms però a la primera part i gràcies als gols de Laura Garrit i Joana Roig van aconseguir avançar-se al marcador i dominar el partit.

A la segona part el Cornellà va sortir més avançat en línies i pressionant amb més intensitat i va aconseguir apropar distàncies. En els últims minuts del partit va haver-hi un munt d’ocasions per ambdós equips, però finalment el Riudoms es va acabar emportant els 3 punts.

Amb aquesta nova victòria, el Club Deportiu Riudoms segueix segon a la classificació amb 50 punts, a dos del líder, el Món Femení Terrassa que també va guanyar i que en porta 52.

Raul Lucha, tècnic del Riudoms, ha valorat el parón de Lliga que tenen aquest cap de setmana que ve degut a les celebracions de Carnaval.

La següent setmana, concretament diumenge dia 1 de març, el Riudoms visitarà el camp de la Fundació Privada Club Esportiu Júpiter a les 6 de la tarda.

PUBLICITAT