El Riudoms, nou líder de la Preferent Femení

El primer equip femení del CD Riudoms és el nou líder de la preferent femení després de guanyar 0-1 al camp del Pubilla Casas. Les noies de Raúl Lucha es van imposar amb un solitari gol de Cristina Becerra just abans d’arribar a la mitja hora de partit. Va ser un partit poc vistós atès al fort vent, les dimensions del camp i el mal estat de la gespa.

La primera part va esta controlada en tot moment per les noies de Raúl Lucha, que van tenir la possessió de la pilota i ocasions per anar amb un marcador més ampli al descans.

Al segon temps, el Pubilla, obligat pel resultat, va apretar més a partir de centre laterals, però el Riudoms ben colocat al darrere es va mostrar sòlid i contundent. El conjunt riudomenc va veure com l’àrbitre li anul·lava un gol perfora de joc, i disposava d’ocasions per sentenciar el partit.

El pròxim partit del CD Riudoms serà dissabte, 30 de novembre, a les 15:30h al Municipal de Riudoms davant el Fundació Atlètic Vilafranca.