El reggae dels cambrilencs La Clandestina arriba a Riudoms

Aquesta nit comença el cicle Música en viu al Casal Popular de la Calderera de Riudoms. La Clandestina tocarà aquesta nit, a les 23:59 en format taquilla inversa. El grup del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre es va donar a conèixer el passat juny, amb el seu primer disc autoeditat ‘La força d’un instant’ i que utilitza el reggae per mutar cap a altres estils.

Aquest és el primer dels tres concerts que passaran per la Calderera: el 10 de maig arribarà el jazz de la mà dels barcelonins Seatrino per acabar els concerts el 7 de juny amb Möndo Loco, el grup de rock mestís de Lleida. Joan Mestre, organitzador del cicle de Música en viu, explica l’objectiu d’aquest cicle:

Mestre vol que serveixi per potenciar aquests tres grups, emergents i prometedors en el panorama musical català. També subratlla que el Casal Popular La Calderera, espai que acollirà els tres concerts és una associació que busca abraçar els problemes del territori català a través de la cultura i que aquest, és una manera més de donar vida al valor de la cultura.

PUBLICITAT