El record de Joan Guinjoan arriba al Palau de la Música

El fill il·lustre de Riudoms, el compositor Joan Guinjoan i Gispert, perdura en la memoria a través d’un llibre. “A reveure, Joan” es presentarà avui a les 19:00 a la que va ser la segona casa del músic, el Palau de la Música Catalana de Barcelona. Concretament a la sala d’assaig de l’Orfeó Català.

El llibre congrega 40 veus amigues de Joan Guinjoan que fan homenatge al pianista. Aquesta publicació entra dins de l’editorial del Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. En la presentació hi intervindran en periodista i escriptor Xavier García Pujades i la directora de Publicacions CERAP, Maria Eugènia Perea.

Sergi Pedret, alcalde del municipi, explica la importància de Joan Guinjoan per als riudomencs:

El compositor Joan Guinjoan té una trajectòria carregada de premis prestigiosos i condecoracions, tant nacionals com internacionals. A més, va ser membre corresponent de la Reial Acadèmia Catalana de les Belles Arts de Sant Jordi. Va ser nomenat Doctor Honoris Causa per la URV i va dirigir, fins a la seva jubilació, el Centre de Documentació i Difusió de la Música Contemporània a Barcelona. També fou autor de l’òpera Gaudí, estrenada el 2004 al Teatre del Liceu de Barcelona.

PUBLICITAT