El pistoler de Tarragona fereix un mosso al terme de Reus en la fugida

13:39: El pistoler de Tarragona acaba de ferir un agent dels Mossos d’Esquadra a Riudoms que estava fent dispositiu per atrapar-lo després de ferir almenys tres persones aquest matí al centre de TGN. El presumpte autor és un vigilant de seguretatamb conèixement d’armes de foc. A hores d’ara l’estan intentant localitzar a la riera de Maspujols amb helicòpter.

13:30: El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès a un home en estat crític. Les altres dues víctimes serien un home i una dona en estat greu.

Els Mossos d’Esquadra comuniquen d’un incident a Tarragona per un home que hauria efectuat un tiroteig a l’empresa Securitas de la plaça de la Mitja Lluna, ferint a tres persones. Segons la recerca dels Mossos d’Esquadra el presumpte autor podria ser un extreballador. El presumpte agressor s’ha fugat i estaria fortament armat segons primeres investigacions. Nombroses dotacions Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i patrulles dels Mossos d’esquadra s’han desplaçat al lloc dels fets. Actualment, hi ha obert un ampli dispositiu en cerca i captura de l’agressor.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha manifestat a través de Twitter que des de l’Ajuntament segueixen de ben a prop el cas i estan en contacte amb les forces policials. Ruben Vinyuales, portaveu del PSC a Tarragona ha transmès preocupació per la recuperació de les víctimes a les seves xarxes socials.

PUBLICITAT