Antoni Guinjoan entrega un dels seus violins al CERAP

Antoni Guinjoan, compositor musical i violinista català de Riudoms, entrega un dels seus violins més estimats al Centre d’Estudis Arnau de Palomar. El músic riudomenc de 92 anys ha donat el violí que va començar la seva carrera al Liceu de Barcelona a l’entitat cultural en un acte que va assistir la seva família i la Junta del CERAP. El violí que va entregar Guinjoan, el va construir el lutier italià Maggini, on el mateix compositor assegura que guarda un gran record d’ell i que li va portar a trepitjar la majoria de sales i escenaris de mig món.

Al llarg de la seva trajectòria el músic va comptar amb diversos guardons en què va tocar a l’Orquestra Simfònica del Liceu i durant vint-i-cinc anys a l’Orquestra Ciutat de Barcelona. Més recentment, ha format part del Trio Gaudeamus tocant el violí en tant que li acompanyen obres de corda i una quarantena de sardanes.

Una mostra d’afecte d’Antoni Guinjoan que no oblida els seus origens i que ha volgut fer entrega, d’un dels seus violins més icònics al centre cultural riudomenc en què s’hi guardarà i quedarà la seva petjada per la posteritat.

PUBLICITAT