El minut 86 condemna el CD Riudoms davant el Balears (3-5)

El CD Riudoms suma una nova derrota davant l’Atlètic Balears per 3 a 5 a casa. Un partit que podria haver-se decidit per qualsevol de les dues bandes però que finalment, en dos minuts fatídics a les acaballes del partit, van condemnar les riudomenques. Les del Baix Camp van avançar-se al marcado però al minut 15 les visitants igualaven el partit i li donaven la volta al minut 44 amb el doblet de Lucia Corrales.

Als sis minuts de la segona part, el Riudoms empatava el partit, però un minut després, les blanc-i-blaves tornaven a posar-se per davant en un partit completament boig on els atacs brillaven molt més que les defenses.

Les de Raúl Lucha continuaven amb l’intercanvi de cops i tenien premi al minut 70, però a falta de cinc minuts del partit, dos gols seguits de les visitants van sentenciar el matx per 3-5. Un intercanvi de cops i un partit absolutament boig que va decantar la balança per l‘Atlètic Balears.

El proper partit les riudomenques s’enfronten amb un rival directe per la permanència, visiten Riudarenes on jugaran contra el penúltim de la classificació, el Girona.