El grup de periodistes Josep Fort homenatja el delegat del CF Reus, Joan Solanas

El grup de periodistes Josep Tort ha lliurat el seu trofeu al delegat del CF Reus, Joan Solanas. Aquesta és la segona ocasió en què els comunicadors distingeixen la trajectòria d’una figura lligada al club roig-i-negre, just després que un any enrere es destaqués el llavors tècnic del primer equip, Natxo González.

L’acte de lliurament del trofeu Tort s’ha dut a terme aquest dimarts a la tarda, i ha comptat amb la presència d’alguns dels integrants del col·lectiu de comunicadors. En representació dels periodistes, Josep Baiges ha assenyalat que aquests s’han decidit per Solanas per haver arribat als 500 partits com a delegat del CF Reus.

Aquest ha agraït la distinció i ha compartit una estona de tertúlia amb els integrants del grup. El trofeu serveix per recordar el periodista Josep Fort, director del ‘Diari de Reus’, administrador del ‘Diari Avui’ i corresponsal de ‘La Vanguardia’ a la guerra civil. A banda, va destacar com a futbolista del CF Reus a la dècada dels anys 20 del segle passat.

PUBLICITAT