El COMT inaugura la renovació de la delegació de Reus

El Col·legi de Metges de Tarragona ha inaugurat aquest dimecres la renovació del local de la delegació de Reus. La seu de la capital del Baix Camp porta en funcionament des del 1978 i la junta actual ha decidit fer-ne una reforma integral i modernitzar-la. 

Entre les renovacions, destaca la iniciativa COMTLiving. A la planta de dalt de la seu del carrer Antoni de Bofarull s’han habilitat 5 habitacions amb bany privat i menjador comú per acollir col·legiats o residents que arribin a Reus i tinguin dificultat trobant habitatge. 

La vicepresidenta de la delegació del COMT a Reus, Mireia Garcia-Villarrubia, ha assegurat a ‘La Furgo’, que la remodelació ha reconvertit la seu a un espai obert i acollidor, que esperen que tots els col·legiats sentin com casa seva. A banda, s’ha establert una sala de reunions. 

Mireia Garcia-Villarrubia ha remarcat la importància que Reus tingui una delegació del COMT. Ha incidit que aquesta seu dona servei i atenció al 26% de la col·legiació de la província de Tarragona, inclosos els metges de les comarques del Baix Camp, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre i Priorat. 

Mireia Garcia-Villarrubia ha estat la convidada d’aquest dimecres a ‘La Furgo’, amb Cristina Artacho. Es pot recuperar l’entrevista sencera a la web de Baix Camp Ràdio.

PUBLICITAT