El cicle Pànic celebra el seu 10è aniversari

El cicle Pànic, organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, torna aquest dimarts amb un programa d’actes molt ampli que enguany s’allargarà fins al 23 de novembre.  L’objectiu és celebrar que es compleixen 10 anys des de la realització del primer Passatge del Terror, activitat que va donar peu al programa Pànic. El cicle està compost per un seguit d’activitats relacionades amb el terror, que són de les preferides pels joves del poble.

L’altra novetat és un Scape Room familiar a les instal·lacions del Casal Jove K2 De Miami Platja. El local es convertirà en un tenebrós laboratori científic abandonat, on els participants hauran de posar a prova el seu enginy per trobar un elixir per sobreviure a un atac zombie.

Enguany també tornen les activitats més esperades pels participants, com el famós Passatge del Terror, que l’any 2018 va rebre més de 1.200 visites. Una altra activitat exitosa és el Mont-roig Misteriós, on tothom que vulgui podrà realitzar un recorregut per diferents espais del Nucli Antic de Mont-roig i deixar-se espantar per les històries que representa el grup de teatre local.

La programació del Pànic als Casals de Joves de Mont-roig i de Miami inclou diverses activitats relacionades amb la por com els tallers de cuina terrorífica, el cinema de por, l’adaptació a la realitat del famós joc Cluedo, entre d’altres.

PUBLICITAT