El CERAP inaugura l’exposició «Obrim els ulls»

L’aposta per l’art local del CERAP és indiscutible. Divendres 3 de maig, a les 20h la Secció d’Art inaugura l’exposició de Francesc Mestre Pellicé, un artista visual riudomenc. “Obrim els ulls” és la primera exposició de Pellicé, que es presenta sota el nom artístic Futerri Art.

La seva proposta combina pintura i l’audiovisual i neix després de 7 anys com a dissenyador gràfic. Ara busca submergir-se en un món més personal i artístic. L’exposició es centre en dues vessants: tècnicament vol unir diferents disciplines que l’artista ha après durant el seu bagatge com a dissenyador; el dibuix i la projecció visual.

Conceptualment, busca expressar la sensació, segons l’artista, que vivim amb els ulls tancats, condicionats pels estereotips i els estigmes socials, els quals tenim fortament arrelats, perseguint així la consciència col·lectiva i el respecte cap al planeta i els éssers que l’habitem.

Les obres d’«Obrim els ulls» estaran exposades durant el mes de maig, tot i que l’exposició té una part d’actuació en directe de l’artista, que es farà únicament el dia de la inauguració.

PUBLICITAT