El Celler de l’Arbocet, premiat com un dels millors restaurants

El restaurant de Riudoms, el Celler de l’Arbocet guardonat amb 1 Sol Guía Repsol. El guardó que vol posar en valor la millor valoració dels restaurants de tot l’Estat Espanyol, ha donat un premi al “receptari de l’àvia” com a patrimoni històric, els productes de mar i muntanya utilitzats a càrrec de la cuinera Montserrat Montalvo.

L’establiment ja porta 40 anys a Riudoms oferint els seus millors plats i dots culinàries i s’ha pogut emportar la tercera categoria dels premis Guía Repsol. Catalunya és la comunitat autònoma que més premis s’ha emportat i un territori de proximitat que ha sigut guardonat amb la màxima categoría de 3 premis Guía Repsol ha sigut Ulldecona. D’altra banda, el restaurant Ferran Cerro de Reus també ha pogut gaudir de la mateixa sort i categoria d’1 Sol Guía Repsol.

Per les valoracions enguany s’han tingut en compte el nou sistema de qualificació que ha incorporat paràmetres com la sostenibilitat, el quilòmetre zero, la integració, economia circular o la coherència dels projectes així com la posada en escena dels plats i la Bodega.

Així doncs, la presència del Baix Camp s’ha vist beneficiada i reconeguda per la feina feta amb dos premis de prestigi.

PUBLICITAT