El CD Riudoms no pot contra el líder (4-1)

El CD Riudoms femení cau a les Illes Balears contra el líder de la categoria, el Son Sardina per un contundent 4-1. Tot i el resultat, les del Baix Camp van avançar-se al marcador al minut 13 gràcies un gol de Joana i van fer una primera part molt completa i on podrien haver ampliat diferències, però l’equip local empatava el partit al bell mig de la primera meitat.

La segona part ha sigut quan les locals han sigut més eficaçes de cara a porteria i tot el que han rematat ho han transformat en gol. Les de Raúl Lucha per contra, no estaven encertades de cara a gol i les ocasions desaprofitades en una divisió tan exigent com la nacional es paguen.

Les riudomenques visitaven l’estadi del Son Sardina vestint amb la segona equipació de color rosa en la setmana contra l’eliminació de la violència de gènere. El balanç de les riudomenques aquesta temporada és d’una victòria, un empat i cinc derrotes en 7 jornades, que les col·loca en posicions de descens a tres punts de la permanència.

Ara toca pensar en la propera oportunitat de sumar el proper partit a casa, al municipal Baix Camp, davant el Balears.