El CD Riudoms aconsegueix el primer punt de la temporada

El CD Riudoms Femení aconsegueix el seu primer punt de la temporada a la lliga nacional femenina davant el Huesca amb un empat sense gols. Després de la derrota a la primera jornada a domicili davant el Levante-Las Planas per un contundent 5 a 1, les riudomenques van fer un partit molt seriós a casa davant un bon equip com el Huesca

Un partit on els dos equips els hi va costar molt entrar en joc en un duel molt tàctic i assumint pocs riscos. Tant locals com visitants no havien sumat encara en el campionat i fins als darrers minuts del matx, els dos equips van disposar d’ocasions per moure el marcador però finalment no ho van aconseguir.

L’ensurt va ser al minut 85 quan les visitants van fer un xut al travesser, que podria haver fet decantat la balança al marcador final.

Primer punt de la temporada pels dos equips i el cap de setmana vinent, les de Raúl Lucha viatjaran a les illes balears per enfrontar-se amb l’UD Collerense, en un dels primers grans desplaçaments de la temporada.