El Carnaval segueix al Baix Camp

El Carnaval no s’ha acabat al Baix Camp. Aquest cap de setmana continua la festa a municipis com Castellvell, Alforja, Vilanova d’Escornalbou i Riudecanyes.

Castellvell del Camp amplia la seva celebració del carnaval a tot el cap de setmana, començant dissabte a la tarda amb el pregó del Rei Carnestoltes, que donarà el tret de sortida a la rua. A la nit es farà un sopar de motxilla acompanyat de música. Diumenge seguirà amb un esmorzar i una rua infantil al dematí que inclourà un concurs de disfresses. La festa conclourà amb un vermut popular.

Alforja dissabte farà una rua pel poble que comptarà amb un concurs que donarà premis a les tres millors carrosses i disfresses, entre d’altres. Després hi haurà un sopar popular a la Sala Rodona. També s’habilitarà el pavelló municipal per fer sopar de motxilla. Finalment es farà el Ball de Carnaval que durara fins les 3:00 de la matinada al mateix pavelló.

Riudecanyes també celebra dissabte el carnaval. Arrencara amb una rua a la tarda, un sopar popular on es farà un sorteig i un ball animat pel DJ. Xart que acabarà de matinada.

Vilanova d’Escornalbou diumenge fa una rua pel matí i després, el seu gran acte és, un dinar popular al pavellò municipal. La festa seguirà amb música fins al vespre.

PUBLICITAT