El Baix Camp tampoc es deslliura de la calor

La calor porta sent la principal protagonista en els darrers mesos i, amb l’alt risc d’incendi en el territori i l’alerta del PROCICAT activada, aquest dimarts 18 de juliol s’ha fet notar de valent. Tot i que les temperatures més altes s’han fet notar en altres punts del territori català, amb especial menció al record històric al pantà de Darnius i Navata amb 45,1 ºC, la comarca del Baix Camp tampoc s’ha lliurat.

Segons dades de les estacions repartides pel territori per part del Servei Meteorològic de Catalunya la temperatura màxima més alta registrada en aquest dimarts ha estat la de Prades amb 38,1 ºC. Després l’han seguit la de Riudecanyes amb 33,5 ºC, 31,9 ºC a Mont-roig del Camp i 30,5 ºC a Vinyols i els Arcs.

Tot i que les altes temperatures continuar demà dimecres 19 de juliol, s’espera que aquestes disminueixin lleugerament respecte al dia anterior. En tot cas, Protecció Civil ofereix una sèrie de recomanacions com evitar les hores de més calor, els que hagin de treballar a l’aire lliure anar coberts amb gorra i beure més aigua de l’habitual i tenir especial cura de persones grans i mascotes, entre d’altres.

PUBLICITAT