El Baix Camp es mobilitza en contra al judici del procés

Durant tot el dia d’ahir diferents municipis de la comarca es van mobilitzar, realitzant aturades, concentracions i manifestacions per mostrar la seva solidaritat

En motiu de l’inici del judici al procés independentista els pobles del Baix Camp van alçar la veu al llarg del dia per donar suport als presos polítics. En total es van movilizar 500 persones en diversos municipis, sense comptar aquelles que van anar a la concentració principal de Reus.

De bon matí una trentena de persones es van concentrar a la plaça de l’Església de les Borges del Camp. A les 12 es feien aturades i els Ajuntaments de Riudoms, Alcover o Prades van fer concentracions i van llegir manifestos en denúncia del judici, titllat com a farsa.

Les mobilitzacions més nombroses, però, van ser les concentracions de les vuit del vespre. Sota el lema l'”Autodeterminació no és delicte” tant Riudoms com Alcover van convocar concentracions a les places principals del poble per aquells que no poguessin desplaçar-se a la concentració unificada de Reus. Adrià Carbonell, de l’ANC Riudoms, explica que era un dia molt important i que s’havia de donar opcions per aquells que no es poguessin desplaçar:

 

Sota el lema “Ens jutgen a Totes”, Riudoms va viure una concentració on hi han tingut presencia els partits d’ERC, la CUP i de JuntsxRiudoms i que va aplegar més de 100 persones omplint la plaça de l’Om . A Alcover també s’hi van aplegar al voltant d’un centenar de persones.

 

PUBLICITAT