El Baix Camp haurà d’augmentar el nombre d’habitatges de lloguer social

El Baix Camp necessitarà més lloguer social per arribar al 2042. Ha estat l’estimació que ha fet la Generalitat de Catalunya i afecta a tots els municipis de la comarca. El Govern preveu que s’ampliï el parc de lloguer social per aconseguir l’objectiu de solidaritat urbana als municipis amb una gran demanda.

La capital, per exemple, haurà d’incrementar aquest lloguer per arribar a un mínim del 8% del total d’habitatges abans d’arribar a l’estiu del 2042. La Secretaria d’Habitatge i Inclusió Social de la Conselleria de Drets Socials ho va explicar als municipis per aconseguir uns reptes concrets i específics en cada territori.

Per la seva banda, Mont-roig del Camp, Riudoms, Vandellòs i L’Hospitalet de L’Infant i La Selva del Camp hauran d’arribar a un 2,8% ja que formen part de les àrees urbanes preferents amb un 15% de la població. Altres municipis que formen part d’àrees no preferents com Montbrió, Castellvell, Vinyols i els Arcs, Les Borges i Almoster hauran d’aconseguir que s’arribi al 2,4%.

Els altres municipis del Baix Camp tindran l’objectiu d’arribar a un 1% del total. Entre ells es troben Botarell i Prades entre d’altres.

PUBLICITAT