El 7è Rally Costa Daurada Legend Reus arriba el 4 i 5 de novembre

El Rally Costa Daurada Legend 2022 arriba aquest 4 i 5 de novembre amb una 7a edició que compta amb una vuitantena d’inscrits. Aquests competiran amb cotxes d’entre els anys 60 i 90 dividits en tres categories; velocitat, regularitat i regularitat sport.

El director de cursa del Rally Costa Daurada Legend Reus 2022, Pere Saura, explica que s’han quedat “gratament sorpresos” pel nombre d’inscripcions que tindrà participants tant de Catalunya com de fora. A més, Saura destaca el projecte de futur darrere del ral·li. 

El ral·li realitzarà un recorregut total de 420 quilòemtres, 166 d’ells cronometrats que consistiran en sis trams a doble passada, alguns d’ells mundialistes com els de Riudecanyes o la Mussara. A més, el director de cursa destaca que la segona passada del divendres es durà a terme a la nit, recordant a trams mítics com el Col del Turini de Montecarlo, i assegura que els representants de la Real Federació Espanyola d’Automovilisme s’han mostrat molt satisfets per aquesta novetat d’enguany.

PUBLICITAT